Vårt Sortiment

Höst- och Vinterprojekt för Hemmafixare!
Välkommen till Hälle Byggvaror – din pålitliga partner för allt inom hemmafix och renovering! Som hösten närmar sig och kyliga vinterdagar ligger runt hörnet, är det dags att börja planera spännande projekt som kan göra ditt hem både vackrare och mer funktionellt. Hos oss hittar du allt du behöver för att komma igång med dina höst- och vinterprojekt.

Här finns vi

Vårt Sortiment

Vad du än ska ta dig an denna höst och vinter kan du räkna med att Hälle Byggvaror har det du behöver för att färdigställa din vision. Besök oss gärna i butiken där du alltid får personlig service. Har du mycket som ska fraktas hem kan vi antingen sköta det, eller så erbjuder vi en lånekärra för de tyngsta varorna. Det ska vara enkelt att handla byggvaror!
Här finns vi

Vi är en del av Bolist

Hälle Byggvaror är en del Bolistkedjan som består av över 200 oberoende bygg- och järnhandlare över hela landet.

En komplett bygghandel

Hälle är ditt självklara lokala val när det gäller järn, bygg- och trävaror. När du besöker din lokala Bolistbutik i Strömstad hittar du ofta ägaren bakom disken. Det är det personliga som ger en speciell prägel på Bolistbutiker. En prägel vi stolt kan säga ligger bortom opersonliga storbutiker. När du handlar av oss får du tillgång till hela sortimentet som finns att köpa online hos Bolist. Du hämtar din beställning hos Hälle Byggvaror i Strömstad och du kan också passa på att komplettera den med produkter från andra kända varumärken.
Till bolist webbshop

Hur vill du ha dina byggvaror levererade?

Att handla till sitt byggprojekt ska vara enkelt. När du handlat hos oss på Hälle Byggvaror i Strömstad ger vi dig två val som ser till att du smidigt kan få hem ditt lass.
Kontakta oss

Låna en släpkärra

Om du har handlat i vår butik, eller via Bolists webbshop, men behöver en släpkärra för att köra hem dina varor, säg till i kassan när du har betalat och du får nyckeln.
Max last: 
500kg

Leverans med lastbil.

För dig som handlat ett rejält byggvarulass erbjuder vi hemkörning med lastbil och även kran om så behövs. Effektiv service ska även vara bekväm. 


Kika in

i butiken

Endast det bästa är gott nog

Vi som jobbar på Hälle Byggvaror är proffs. Därför ser vi till att ha ett stort urval av professionella varumärken. På det sättet kan du välja att handla produkter från de varumärken du tycker är bäst. Endast det är gott nog.

Våra varumärken

© 2024 Hälle Byggvaror AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram