Strömstad järn & fritid

- Mer än en järnhandel

Hoss oss på Järn och Fritid där du kan finna det mesta på ett ställe! Hos oss finner du allt från gasol till husgeråd, verktyg, grillar, färg och det mesta du kan behöva för dina hemmaprojekt.
Här är kampanjerna

Strömstad Järn & fritid Din kompletta järnhandel i Strömstad

Vi är butiken där du kan finna det mesta på ett ställe!
Hos oss finner du allt från gasol till husgeråd, verktyg, grillar, färg och det mesta du kan behöva för dina hemmaprojekt.
Aktuella kampanjer

Gör dig redo för höstens bestyr

I Lokal REgi

Järn & Fritid  som är en del av Järnia har ett brett sortiment inom Husgeråd, Trädgård & Fritid, Bygg & Verktyg samt Färg och oljor. Järn & Fritid är en lokal handlare och butiken är 1100 Kvm stor. Det betyder att vi nästan har allt du behöver för huset, lägenheten, bilen, fisketuren och mer.

Järn & Fritids styrka är att vi alla som arbetar här strävar efter att erbjuda genuin personlig service.  Vi välkomnar dig in på en god konversation och  tips och råd för vad du söker just nu. Vill du läs mer om vår vision, klicka på knappen nedan.

Höstens måsten

Vi har just nu flera bra specialerbjudanden inför hösten. Perfekt för dig som gillar att greja hemma - kika in i vår butik och fynda!
Aktuella kampanjer
© 2022 Hälle Byggvaror AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram